Helikon-Tex® EDC Backpack® ruksak

EDC akronim dolazi od riječi: every day carry- u prijevodu ono što se nosi svaki dan, npr.: 3l graševine u tetrapaku+ 3l mineralne,
toalet papir, mađarice (karte, ne kolač), ručnik, kupače itd. do volumena 21l. Sve ovo možete spremiti u 2 džepa, dok mokri ručnik i/ ili kupače možete lako montirati s vanjske strane ruksaka na elastičnu vrpcu.
U glavnom pretincu nalazi se kuka za hidrataciju (ako imate za obaviti više stvari u gradu, nema potrebe da vino nosite odvojeno od vode i svako malo obje tekućine točite u čašu) dok se u manjem pretincu nalazi baršunasta tkanina na koju se lako nalijepi velcrom. Ovo omogućava nadogradnju ruksaka s dodatnim organizacijskim pretincima koji, naravno, se kupuju dodatno.
(Npr. pretinac u koji stanu spomenute mađarice, pisalo, blok za pisanje, itd.)
Na prednjoj i na bočnim stranama ruksaka nalaze se MOLLE/ PALS webbing. Kako bi ruksak bilo ugodno za nositi sa 6-9 litara tekućine u njemu, naramenice su podstavljene te ugodne čak i kada ruksak otežate s 20-ak kg stvari.
Sve u svemu, EDC je odličan ruksak, bilo za vikend izlazak, za školu, fakultet  (iako ne znamo zašto bi itko na fakultet išao s ruksakom) odlazak na streljanu, lov ili samo obično jednodnevno planinarenje ili boravak u prirodi.

detalji: 

-težina: 1172 g
-dimenzije: 29 x 46 x 13,5 cm
-kapacitet: 21 l
-materijal: Cordura®

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: N/A Kategorija: Oznake: , Product ID: 2254

Opis

Dodatne informacije

boja

Crna (Black), Smeđa (Coyote), Zelena (Green)

Phone: +385 47 654 097
Fax: +385 47 654 097
47000, Karlovac
Maksimilijana Vrhovca 9